O nama

SOFANOVA - IZAZOV SA STILOM

Osećaj za uređenje ličnog životnog prostora star je koliko i ljudsko društvo. Još od najstarijih vremena, čovek je počeo da prisvaja i oblikuje predmete iz prirode i tako im daje ličnu i umetničku formu izražavanja, prilagođavajući okruženje u kojem je živeo svojim raznovrsnim potrebama. Od tih davnih vremena pa sve do danas, razvijala se, menjala i usavršavala veština njihove obrade i dekoracije koja je činila sastavni i nerazdvojni deo svakodnevnog života, a zajedno sa njom širili su se i međusobno prožimali i najrazličitiji umetnički stilovi, nenadmašni po svojoj lepoti, raskoši i bogatstvu detalja.

Planiranje i osmišljavanje ličnog životnog prostora neraskidivo je povezano sa životnim stilom i životnom filozofijom svakog pojedinca. Danas, više nego ikada pre toga, oni se međusobno prožimaju i prepliću do neslućene kreativnosti, raznovrsnosti i bogatstva u dizajnu poslovnog i privatnog ambijenta. Na isti način, oblikovala su se shvatanja i očekivanja vezana za kvalitet, udobnost, postojanost i trajnost koji su po svojoj važnosti oduvek zauzimali najviše mesto u hijerarhiji čovekovih ličnih potreba.

Prateći dugu tradiciju unapređenja poslovnog i ličnog ambijenta koja se neprestano menja, i razumevajući ulogu i značaj koji on ima za svakog pojedinca, a naročito danas, kada je brojnost i raznovrsnost njegovih potreba, zahteva i očekivanja dostigla izuzetno visok nivo u svim aspektima modernog načina života, pred svakog zaposlenog postavljeno je nebrojeno mnogo izazova i još više ciljeva koje tek treba ispuniti. U skladu s tim, orijentacija na zadovoljstvo klijenata i ispunjenje njihovih očekivanja oduvek je bio najviši standard koji treba dostići, ali i vizija, misija i cilj svakog uspešnog preduzeća u sadašnjem i budućem vremenu.

Kao odgovor na visoke standarde koji se postavljaju pred svaku kompaniju koja želi da uspešno posluje, kako na domaćem tako i na globalnom tržištu, kompanija Sofanova obezbeđuje svojim klijentima sve ono što jedno dinamično okruženje, puno svakovrsnih promena i izazova, od nje očekuje.

Idući u korak sa životnim stilom i životnom filozofijom savremenog čoveka i njegovim najraznovrsnijim potrebama i različitim ukusima, te stavljajući na prvo mesto njegovu težnju za kvalitetom, udobnošću, ličnim izražajem i kreativnošću u osmišljavanju i uređenju vlastitog životnog prostora, kako poslovnog tako i privatnog, kompanija Sofanova, shodno svojoj poslovnoj filozofiji i praksi, pruža najširi mogući izbor za potpuno ispunjenje na tome planu.

U saradnji sa timom probranih i iskusnih arhitekata i dizajnera, svaki klijent je u mogućnosti da osmisli svoj vlastiti poslovni i privatni ambijent u skladu sa svojim željama i potrebama, dajući mu na taj način jedinstven i prepoznatljiv pečat. Razumevajući sve izraženiju potrebu za autentičnošću na svakom mestu i u svakoj prilici, klijentu je, tako isto, ostavljen veliki prostor i širina za njegovo kreativno izražavanje i oblikovanje enterijera koji svojom punoćom, i na jednom mestu, objedinjuje sve elemente i detalje ličnog stila, ukusa i životne filozofije, pretočene u jedinstven doživljaj i harmoniju njegove ličnosti i karaktera sa spoljašnjim okruženjem.

Stavljajući kvalitet i doživljaj udobnosti, prijatnosti, harmonije i sklada između unutrašnjeg i spoljašnjeg na prvo mesto, uz probrani materijal koji svojim kvalitetom, dizajnom i načinom izrade ostavlja dubok, trajan i jedinstven utisak, postiže se neodoljiv spoj elegancije i estetskog doživljaja koji sadašnje i buduće klijente opredeljuje za uspešnu i dugoročnu saradnju sa našom Sofanovom.

Sledeći visoke ciljeve kada su u pitanju potrebe, zahtevi i očekivanja njenih sadašnjih i budućih klijenata, i vodeći se najsavremenijim standardima i tekućim trendovima u domaćoj i međunarodnoj poslovnoj praksi, naš tim je spreman da svojim znanjem, iskustvom i dobrom komunikacijom, na najbolji mogući način, odgovori na sve izazove koje jedno dinamično i večito promenljivo okruženje pred njega postavlja.

Srdačno, Vaša Sofanova

Top